Wat kost een grafsteen van glas?

Wat kost een grafsteen van glas?

Wij rekenen u graag voor dat de prijs van een grafmonument op maat niet per se duurder hoeft te zijn dan een standaard gedenkteken uit een of andere productcatalogus. Wij maken al een glazen grafmonument voor €890,- inclusief btw en plaatsen binnen een straal van 60 km rondom Zoetermeer.

Wat kost een grafsteen polijsten?

Betreft het een grafsteen van graniet, dan zijn de kosten € 185,00. Is de grafsteen van Belgisch Hardsteen of van wit marmer gemaakt, dan zijn de kosten € 445,00.

Waar koop je een grafsteen?

Grafstenen kunt u online kopen, ook bij ons, maar we adviseren toch om de voorbeelden in het echt te komen bekijken. In de inspiratietuinen van Den Hollandsche staan heel veel verschillende soorten grafmonumenten opgesteld in de buitenlucht. Daarnaast kunt u in onze winkels veel materialen en accessoires bekijken.

Wat kost een dubbele grafsteen?

Om dan maar gelijk het duurste product te nemen dat is het dubbele monument. Daarbij is feitelijk sprake van twee graven die van een grafbedekking worden voorzien. Afhankelijk van de materiaalkeuze begint dat bij 3000 euro en kan oplopen tot 7000 euro.

Wat is de prijs van een grafsteen?

De kosten van een grafsteen begint bij 1250 euro. De prijs kan oplopen tot meer dan 5000 euro, afhankelijk van gekozen materiaal, bewerkingen en graf accessoires. De prijzen zijn inclusief plaatsing. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welk budget.

Wat is de prijs van een grafmonument?

“De prijs van een grafsteen of grafmonument van goede kwaliteit begint al bij 1.650 euro, maar kan oplopen afhankelijk van de keuzes die u maakt. De materiaalsoort(en), de omvang en de gekozen accessoires en belettering zijn slechts enkele elementen die invloed hebben op de kosten van een grafmonument.

Wat is een liggende grafsteen?

Een liggende grafsteen is geschikt voor plaatsing op een algemeen graf of urnengraf. Dit is het voordeligste model, met prijzen vanaf 550 euro. Een liggende grafsteen wordt ook wel een graftegel genoemd. Bekijk prijzen en mogelijkheden.