Paljonko maksaa auton renkaiden vaihto?

Paljonko maksaa auton renkaiden vaihto?

Kaupungeissa renkaanvaihtohinnat alkavat noin parista kymmenestä eurosta, ja korkeimmillaan hinnat ovat noin 40 euroa. Muutamia poikkeuksia tähän toki löytyy: edullisin renkaanvaihto löytyy Espoosta 19 eurolla ja maan kallein 70 eurolla Lappeenrannasta. Koko maan keskiarvo on noin 33 euroa.

Paljonko maksaa renkaiden vaihto vanteille?

Työhinnasto

Työ Henkilöautot Asuntoautot
Vanteille asennus + tasapainoitus 13″-16″ 70€ 100€
Vanteille asennus + tasapainoitus 17″-18″ 80€ 110€
Vanteille asennus + tasapainoitus 19″-20″ 100€ 110€
Vanteille asennus + tasapainoitus 21″-> 120€ 130€

Paljonko renkaiden säilytys maksaa?

Renkaiden säilytyksen yhteydessä voi palveluntarjoajasta riippuen olla mahdollista hankkia myös renkaiden pesu, tasapainotus, kunnon tarkastus ja ilmanpaineiden tarkistus/säätö. Tyypillisesti renkaiden säilytys maksaa noin 50€ sisältäen säilytyksen yhdelle kaudelle.

Paljonko maksaa Rengastyöt?

Hinnasto 2021

RENGASTYÖHINNASTO:
Rengastyö aluvanne sis. tasapainotus 13-15″ * sarja,4kpl 60€
Rengastyö aluvanne sis. tasapainotus 16”* sarja,4kpl 70€
Rengastyö aluvanne sis. tasapainotus 17-18”* sarja,4kpl 80€
Rengastyö aluvanne sis. tasapainotus 19-20”* sarja,4kpl 100€

Mikä on renkaiden vaihdon hinta Vantaa?

Renkaiden vaihdon hinta Vantaa 1 Renkaiden vaihtohinta keskimäärin: 34 € 2 Halvin renkaanvaihto: 25 € 3 Kallein renkaanvaihto: 45 € More

Kuinka paljon renkaiden vaihto maksaa?

Renkaiden vaihto voidaan tilata joko pakettityönä uusien renkaiden kanssa, tai erillisenä palveluna ilman renkaiden ostamista saman autohuollon kautta. Renkaiden vaihto hinta voi vaihdella noin 80-800 euron välillä automerkistä, automallista ja renkaan koosta riippuen.

Miten renkaiden vaihto ja tasapainotus tehdään?

Renkaiden vaihto ja tasapainotus tehdään usein pakettihintaisena, eli samalla saa sekä oikein suunnatut renkaat, että renkaiden vaihdon. Myös vanhat kesärenkaat kannattaa tasapainottaa silloin tällöin. Renkaiden tasapainotus ja nelipyöräsuuntaus takaavat, että renkaat kuluvat tasaisesti ja että auton ohjattavuus ei kärsi renkaiden vaihdosta.

Mikä on hyvä syy renkaiden vaihtamiseen?

Toinen hyvä syy renkaiden vaihdon tekemiseen rengasliikkeessä on renkaiden tasapainoitus. Renkaiden vaihto ja tasapainotus tehdään usein pakettihintaisena, eli samalla saa sekä oikein suunnatut renkaat, että renkaiden vaihdon. Myös vanhat kesärenkaat kannattaa tasapainottaa silloin tällöin.